Najem avtodomov CHIIPSY

Dostopen in vodljiv avtodom, kot vaš osebni avtomobil in nudi vse, kar potrebujete na dolgem in zahtevnem potovanju.

Avtodomi Chiipsy za vse AVANTURISTE

 

Za izposojo ali najem avtodomov Chiipsy izpolnite hitri obrazec.

031 689 987

Novice

Zakaj na počitnice z avtodomom?

Bliža se poletje in s tem dopust, ki ga vsi težko pričakujemo. Če se še niste odločili, kako ga preživeti, vam priporočamo potovanje z avtodomom. Tako boste dopust preživeli povsem samosvoje in neodvisno, začutili boste utrip države, ki jo boste obiskali ter doživeli gostoljubnost domačinov. Nenazadnje se lahko z avtodomom ustavite kjerkoli in kadarkoli želite.

Pred odhodom se je na takšno avanturo potrebno dobro pripraviti in narediti načrt potovanja, da vas med potjo ne presenetijo kakšni nepričakovani stroški ali druge neprijetnosti. Potovanje z avtodomom je primerno tako za skupino prijateljev, kot za družine, saj avtodomi nudijo dovolj prostora in udobja za več oseb. Prednost avtodoma je tudi ta, da v njem spite in vam ni potrebno iskati prenočišča ko prispete na željeno lokacijo. Vsekakor je avtodom odlična rešitev, če želite vsako noč prenočiti v drugem kraju, saj vemo, da so nočitve v hotelih za eno noč najdražje. Hkrati pa si lahko v avtodomu hitro pripravite tudi obrok.

Pri prenočevanju z avtodomom moramo biti tudi previdni, kje avtodom parkiramo, saj smo na neosvetljenih in nevarovanih mestih, lahko hitro tarča tatov. Vsekakor so najbolj varni avtokampi ali pa dobro osvetljena počivališča. Če se odločite, da boste letošnji dopust preživeli avanturistično, je sedaj zadnji trenutek, da si rezervirate svoj avtodom!

Chiipsy na sejmu Bonaca

Chiipsy Avtodomi so se uspešno predstavili na sejmu Bonaca.Kupiti ali ga najeti?

V vsesplošni krizi na trgu si večina ljudi težko privošči že počitnice, kaj šele nakup avtodoma. Elegantna in poceni rešitev za nemirnega popotniškega duha je najem Chiipsy avtodoma, s katerim svojo družino, prijatelje lahko zapeljete na lepše.