Najem avtodomov CHIIPSY

Dostopen in vodljiv avtodom, kot vaš osebni avtomobil in nudi vse, kar potrebujete na dolgem in zahtevnem potovanju.

Avtodomi Chiipsy za vse AVANTURISTE

Vas je strah voziti velik kombi, se bojite visokih stroškov za najem avtodoma in porabe goriva? NI PROBLEMA, za vas imamo avtodom Chiipsy S!

Za izposojo ali najem avtodomov Chiipsy izpolnite hitri obrazec.

051 399 266

Mnenja strank

Moja ocena počitnic s Chiipsy avtodomi = ČISTA DESETKA. Rada bi pohvalila celotno ekipo, ki je preprosto super.
Avtodom XL pa je udoben in varen. Naše počitnice z avtodomom Chiipsy nam bodo ostale še dolgo v spominu. Že načrtujemo pot za drugo leto.

Maja, Stahovica


Odgovor na ponudu je bio brz, cijena povoljna, sve u svemu super!

Valentina, Varaždin


Z avtodomom Chiipsy XL smo prepotovali celotno Toskano. Smo 5 članska družina in radi potujemo, če le utegnemo. Avtodom XL je odlična izbira za ljudi, ki želijo doživeti kar največ. Potovali smo brez skrbi, brez kakršnihkoli zapletov. Vse pohvale ekipi Chiipsy.

Dušan, Ljubljana


Zelo smo veseli, da smo najeli Chiipsy avtodom. Odlično ga je voziti, saj je skoraj nov. Še diši po novem. Včasih dobiš kakega, ki bi ga najraje peljal na prvi servis. Z družino (jaz, žena in dva otroka) smo bili na poti teden dni, prevozili smo celotno Nemčijo. Potovanje smo združili tudi malo z obveznostmi, saj smo med drugimi obiskali sorodnike v Nemčiji. Avto je prostoren in udoben.

Franci, Ljubljana


Vse pohvale zaposlenim, saj so zelo prilagodljivi in ustrežljivi. Zadovoljna sem s celotno profesionalno storitvijo.

Marija, Kamnik


Chiipsy S – priporočam vsem mladim parom, študentom, prijateljem. Poceni počitnice. Mala Dacia je vse, kar potrebuješ za potep po svetu!

Monika in Andrej, Portorož


Najem avtodoma za 6 oseb – idealno za dopust z družino. Ne potrebuješ rezervacij, lahko se ustaviš, kadar hočeš in kjerkoli hočeš. Ni nam žal, da smo najeli avtodom Chiipsy, saj smo zelo zadovoljni.

Vid in Katja, Domžale


Bilo je odlično, malo prekratko  Navdušeni smo nad ekipo Chiipsy. Mlad kolektiv, poln ambicij in leska v očeh. Hvala vam. Le še tako naprej.

Pia, Ljubljana


V tednu dni sem videla ogromno. S prijatelji smo si vzeli zelo lepo turo – preko Italije v Francijo. Potovali smo štirje odrasli, zelo udobno. Z lahkoto bi s seboj vzeli še kakega prijatelja. Avtodom je neverjetno udoben. Všeč mi je, ker je lepo vzdrževan, varčen in predvsem varen. Še bomo šli.

Gabrijela, Komenda


Želim se zahvaliti celotnem timu podjetja Chiipsy. Kapo dol, bi rekel po domače. Zanima me zgodovina, zato smo se z družino odpravili proti Poljski, naš cilj je bil Auschwitz. Potovali smo preko Avstrije in Češke, videli veliko. Odličen potep za tiste, ki imajo radi svoboden dopust.

Miran, Ribnica


Z avtodomom smo potovali prvič, definitivno pa ne zadnjič. Chiipsy avtodom za 6 je dobra izbira. Same pohvale. Z veseljem priporočam vsem, ki imajo radi avanture. Avtodom ima odlično opremo. V bistvu ima vse, kar potrebuješ na poti. Tudi ekipa Chiipsy je super. Hvala vsem za nepozabno doživetje. Že sedaj lahko rečem, da drugo leto spet potujem s Chiipsy avtodomom.

Družina Počkar, Kostanjevica na Krasu


Pot naju je vodila v neznano. Šla sva popolnoma brez načrta, želela sva priti na Nizozemsko. Potovala sva sama, z Dacio, Chiipsy S za dva. Popolno, brez pripomb. Kar potrebuješ, se vozi s tabo  Ne morem verjeti, da je praktično oseben avto, nudi pa vse, kar imajo veliki kamperji. Z njim greš lahko popolnoma vsepovsod. Odlično, pa še poceni. Priporočam parom, ne bo vam žal.

Kaja, Brežice


Chiipsy kamper je bio nov, uredan i sve je bilo kako smo se dogovorili.

Hrvoje, Zagreb


Pred odhodom so nam strokovno razkazali avtodom XL, zato smo šli na pot brez skrbi. Krožili smo po Dalmaciji. Navdušeni smo bili vsi, ne le otroci. Vesel sem, da smo se odločili za najem, saj je vse potekalo brez problemov. Ni mi žal denarja, ki sem ga porabil za najem in celotno pot, saj smo bogatejši za eno lepo izkušnjo.

Miha, Črnomelj


Sem človek, ki ima rad red. Nekateri pravijo, da sem celo preveč discipliniran. Vsekakor pa sem zahteven – če nekaj plačam, pričakujem najboljše koristi. Žena me je komaj prepričala, da letos potujemo z avtodomom. Popustil sem predvsem zaradi otrok. Priznam, ni mi žal. Najem Chiipsy avtodoma je bila dobra odločitev. Zaposleni prijazni in profesionalni, avtodom pa urejen in udoben. Odlično.

Alojz, Vrhnika


Zadnja leta veliko potujem. Veliko tudi kampiram, šotor je moja obvezna oprema. Letos sem najel Chiipsy S, mali avtodom. Idealno. Mislim, da ne grem več nazaj v šotor.

Primož, Maribor


Kad smo preuzeli kamper bio je čist i više nego spreman za našu super avanturu po Evropi!

Andrej, Rijeka